facebook

Besøksadresse:
Haugen gård
6690 Aure

Mobil: 916 68 506

epost:jan@jak-arkitekt.no

 

 

JAK Arkitekt AS utvikler byggkatalogen http://www.arkitektbygg.no/

Deltakelse og tegning av medlemskap i byggkatalogen http://www.arkitektbygg.no/ 

JAK Arkitekt AS lanserer nå etter mange års arbeide med utvikling av byggmodeller denne byggkatalogen og inviterer her byggefirmaer til tegning av medlemskap for bruk av byggkatalogen.

  

Katalogen vil bli fortløpende oppgradert/supplert med nye og spennende byggmodeller.  

  

Vi tilbyr en pakkeløsning med  nytt domene eller flytting av eksisterende til nytt webbhotell,alternativt at dere bare legger inn en knapp og link til katalogen på den webbsiden dere allerede evt.- måtte ha.

 

 

Ved bestilling av webbhotell og nytt eller flyttet domene vil dere oppnå å få en webbside satt opp som vist under linken: http://www.arkitektbygg.com/ 

Vedlikehold av webbgeneratoren (innnlegging av nye oppdateringer, referansebilder osv tilbys utført og vedlikeholdt av http://www.kvisvik.no/  

 

Joomla som generator er ganske enkel å bruke og de fleste vil etter kort tid kunne bruke den selv og slik vedlikeholde firmaet sine webbsider selv.

 

Kvisvik nettutvikling kommer også til å holde kurs i vedlikehold av firmaenes webbsider, enten via tlf.- og nettet eller ved direkte besøk eller arrangert kurs. 

Byggkatalogen blir å finne under http://www.arkitektbygg.no/ men skal hovedsaklig finnes av kundene via deres markedsføring av eget firma og linken fra det enkelte byggefirma sin webbside via knappen ( Vår byggkatalog). (Se vist på http://www.arkitektbygg.com/ ) 

Som medlem i arkitektbygg.no vil firmaet ha full tilgang til alle tegninger som ligger på katalogen og kan printe og selge disse direkte til deres kunder. 

Som arkitektfirma  tar vi på oss tjenestene med revideringer, tilpasninger og utarbeidelse av nødvendige søknader for innhenting av tillatelser til bygging enten direkte til dere som byggefirma eller direkte overfor deres kunder.

 

Interesserte byggefirmaer kan ta kontakt med

 

JAK Arkitekt AS

 

 

v/Jan Arve Kvisvik

6690 AURE

 

71648500-91668506

epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Webkamera Aure

Kamera Skibasen

Kvisvik Nettutvikling

Kopirett © 2015 Jak Arkitekt AS. Alle rettigheter reservert.
Go to top